onsdag 2 maj 2012

Jag utmanar Jonas...

...Eller så är det han som utmanar mej...?;-)
Jonas frågade mej om jag ville utmana honom! Ja men så klart. Som den sanna tävlingsmänniskan jag är så kan jag ju inte tacka nej till det!;-)
Han ska... Nej det avslöjar jag faktiskt inte, det är en liten hemlis mellan oss 2! Men jag lovar ju så klart att berätta om hans utmaning när den är klart, eller om han nu klarar den;-) *he*he*

Min utmaning för att peppa honom och för att jag så klart ska klara det är att: Springa EN mil på under 55 minuter... Jag vet inte riktigt vad jag har gett mej in på med tanke på att jag aldrig i mitt liv sprungit en mil... Det längsta jag sprungit är 9,3 km och det sprang jag på 56 minuter, så nu jäklar ska här tränas;-)!

Men jag gör så klart allt för att peppa, stötta och tävla mot min blivande man! Och jag älskar utmaningar, stora som små, mot mej själv eller mot andra!

Den 1 juli är datumet då vi ska ha klarat våra utmaningar! Och vad vinnaren får har vi ännu inte kommit överens... ? Men om jag nu mot all förmodan skulle förlora mot honom och som den fattiga arbetslösa lilla människan jag är. Så skulle min vinst till honom bli en sexuell tjänst hemmagjord ryggmasage;-) Vad jag ska få av Jonas när om han misslyckas? Ja det vet jag ännu inte riktigt, men det ska ju så klart vara något vääääldigt fint och dyrt;-) *he*he*

6 kommentarer:

  1. Härligt Karro =) Det fixar du. Hård träning, envishet och att inte ge upp är nyckeln till att lyckas. Jag föreslår mycket intervallträning för att bygga upp fart och explosivitet i benen. KRAM!

    SvaraRadera
  2. Kan man hejja på båda??
    Du klarar din del lätt, undrar vad J ska hitta på? (Nyfiken ;-)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hahaha lycka till!
    Jag hejar på er båda :-)
    Ni ser himla taggade ut på bilden. Iallafall du. Jonas ser mest bara snäll ut :-)
    Kram k

    SvaraRadera
  4. Hej svejs.. Bra tävling, kanske ska jag också köra den, fast jag är ju lite tant, så då får man kanske öka tiden..Fin blogg förresten..
    Ha det gott // NybörjarEsterii

    SvaraRadera
  5. Va??? Vad säger du?
    Vill du inte ha en sexuell tjänst (eh... massage) av Jonas om HAN vinner menar du?! Hihi! ;-D

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!