söndag 20 maj 2012

Lakrits- och halloncoupe

I torsdags när min bror och svägerska var här bjussade jag på en lite annorlunda efterätt! En efterätt som föll i smaken till och med hos min bror som inte annars är något för efterrätter...;-)
Jag gillar när det starka, salta smaken möter det söta och syrliga och precis så var den här efterätten!

Lakrits- och halloncoupe (4 port)

Vispa 2 dl grädde. Blanda ned 2½ dl kesella citrus.
 Varva citrusgrädden i 4 glas med 4 dl färska hallon (jag tog björnbär för jag hade inga hallon och de gick lika bra) 
4 msk krossad turkisk peppar och 2 dl krossade maränger.
Garnera med hallon och gärna en myntakvist!

Färdigt! Ät och njut!;-)

4 kommentarer:

  1. Låter kanongott. Den nya kesella citrus är jättegod.
    Ha en skön dag i värmen.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Mm mums!
    Jag gillar också det :-)
    Ha en skön söndag
    Keam

    SvaraRadera
  3. Nu har vi testat denna supergoda efterrätt ikväll och jag lovar imorrn på morsdag är det jag som ska ha det igen!! Jösses vad gott det var!!!!!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!